Beoordelingen van World of Ribs Dronten

Recente recensies van World of Ribs Dronten

4 sterren na 55 reviews

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ribs waren erg goed. Mals met een goede bite en een lekkere marinade. De patat....slap en volledig koud. Bezorging was snel, correct en vriendelijk. Gaan zeker nog eens bestellen, hopen dat de patat dan ook goed is😁

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een uur te vroeg, toen we dit aangaven werd er gezegd : dan heeft u het maar vast. Patat was koud, stokbrood keihard.. daar kon je letterlijk iemand zijn hersens mee inslaan! De spareribs waren niet lekker. Vielen wel van het bot, maar was net stoofvlees. Voor deze prijzen verwacht je echt wat anders! Voor ons nooit meer world of ribs.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service online en via de telefoon. Het eten wordt snel gebracht en smaakt heerlijk! Wat een kwaliteit! De spareribs zijn om je vingers bij af te likken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snel en warm gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed en op tijd. De spareribs waren lekker, de patat daarin tegen was vies slap en half gebakken. Dit zijn we niet gewend van World of ribs, normaal gesproken is de patat lekker krokant gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect gegeten. Top kwaliteit en top bezorging!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was slap, coleslaw ook niets bijzonders. De spare ribs lijken wel gekookt ipv op een barbecue. Veel te slap. Echt niet lekker. Voor ons geen tweede keer meer. De tiramusu was bevroren dus ook niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste de saus bij de hotwings, jammer want het is vaak lekker!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en patat Snelle bezorging Tot een volgende keer!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben erg blij met het hamburger menu, snel bezorgd inclusief tandenstoker! Als je er om vraagt word alles geleverd in papier ipv plastic, helemaal super. Goede service.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie spareribs meer dan genoeg. Kwaliteit ook goed. Ook de kapsalons waren erg goed

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte ribbs, goede prijs/kwaliteit verhouding. Bezorging op afgesproken tijd. Klein puntje ter verbetering: 1 eindstuk ribbs was te hard gegaard en daardoor droog en taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak en vallen zo van het bot , echter voor 5 sterren behoren ze allemaal zo te zijn, er zaten helaas nu een aantal ribbetjes bij die hard waren. Bezorging, en extraatjes ( pepernoten en extra blikjes cola gratis ) dikke prima !! Wij zullen zeker nog is een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was erg gemakkelijk via de site, de bezorging was er zeer snel, binnen het half uur. Eten was erg lekker, en de extraatjes die we niet hadden besteld werden zeer gewaardeerd.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klantgerichte service & lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vielen erg tegen. Saus die er overheen zat erg dun ook. Heb het idee dat ze zo uit de vriezer komen en effe opgewarmd worden. Voor dat geld verwacht ik iets beters,boor mij niet meer.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging (even kort voorstellen - en vervolgens overhandigen eten). Eten was prima.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, goede verwerking bestelling en zeer goede en complete bezorging!!!!!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Heerlijke biefstuk, lekkere saus, alles warm en vers.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse keren iets besteld: altijd lekker en altijd netjes binnen de gecommuniceerde tijd bezorgd. Van harte aanbevolen!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste paar keer dat we hier besteld hadden was het eten heel lekker. De laatste paar keer blijven we toch zeggen dat het minder is geworden. Patat is vaak taai en soms de spareribs ook. Ook is het heel jammer dat er niet een optie is om alleen spareribs te bestellen. Voor de friet (of de andere optionele opties) bestellen we niet en de sla willen we er ook nooit bij. De bezorging is eigenlijk wel altijd goed. Toch denk ik dat we voorlopig af stappen van world of ribs en elders de spareribs vandaan halen.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, spareribs en een angus beef cheese burger. We kunnen niet anders zeggen, dan wat was dat lekker! De bezorging daar werd je goed over geïnformeerd. 👍

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding van de sparibs is prima. ondanks dat we best ver weg wonen van world of ribs (ong. 22 km.) Word er gewoon bezorgd enkomen de ribs en de aardappels gloeiend heet op tafel. Zelf zou ik iets later tijdens het bakken de glaze over de ribs doen. Dan zijn de ribs iets minder donker en lekker sticky. Dit is de eerste keer dat ik bestel vis de eigen website van world of ribs en Wat mij erg verbaasd is dat ik via thuisbezorgd.nl wel kan kiezen welke saus ik wil, maar via de eigen site niet. Ik zeker nog een keer bestellen! Bedankt voor de service.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top prijs kwaliteitsverhouding! En de bezorger's altijd vriendelijk en even een praatje. Bezorgen altijd binnen de aangegeven tijd!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk heerlijk! goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja top. Warm voer, aardige bezorg dame. Spareribs iets te vet.. maar dat is mijn persoonlijke smaak. Goed geholpen na telefoontje om wat kleine boodschapjes mee te nemen gezien ik ziek was. Geen enkel probleem. Heerlijk ontspannen bedrijf. Gesproken met Yvonne (hopelijk spel ik je naam goed). 10# plus. Thanks. Olaf

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Vriendelijk personeel - Altijd perfecte spareribs - Uitgebreid pakketje met sauzen, servetjes, nette verpakking

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles ziet er goed uit, behalve de temperatuur van de spareribs, deze zijn lauw en daardoor moeilijk van het bot te krijgen. De vorige keer dat we bestelden was 1 portie heet en 1 portie lauw, gisteren van tevoren aangeven via mail dat we de ribs graag warm eten, de bezorger zei zelfs dat ze langer in de oven gezeten hadden. Misschien dat jullie eens kunnen temperaturen?! Wij bestellen niet snel weer, alles is prima behalve de temperatuur van de spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge verwachtingen na het zien van de goede recenties, de wat hoge prijs was dan opzich wel in te denken, dan zal het wel erg goed zijn toch. Bestelling kwam aan was netjes verpakt en alles wat we besteld hadden zat erin. Toen kwam toch wel een teleur stelling, de spareribs waren gewoon niet lekker, zat echt geen tot weinig smaak aan. Zeker als je de buffalo met 2 pepers besteld en ze gewoon dus bijna smaakloos zijn, dan verwacht je toch wel een brandende mond of tenminste een tinteling maar gewoon niks. Ik zelf had de Texas maar hadden ze ook een andere naam kunnen geven. Het enige wat op zich prima was, was de malsheid.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte ribs, vallen zo van t bot af . super snel bezorgd, vriendelijke bezorger . voor herhaling vatbaar ..

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel geleverd, eten smaakte goed en de prijs is gunstig.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Ribs waren perfect gaar, vlees viel nog net niet helemaal vanzelf van het bot af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk spareribs gegeten, lekker mals met lekkere patat en mayo. Altijd genoeg zelfs nog een lekkere salade,we blijven bestellen bij jullie zijn zeer tevreden

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de spareribs beetje droog. Goede patat bezorging top.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het smaakte zeer goed. Ook de hoeveelheid was ruim voldoende. Zeker een aanrader

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit spareribs echter wordt er wel moeilijk gedaan over 1 extra bakje saus bij een besteding van 18€ terwijl we er voorheen nooit last mee hebben ervaren. #deklantiskoning

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit prijs verhouding. Was smullen. Netjes en keurig verpakt en op tijd bezorgd..

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas,ik had hoge verwachtingen van deze tent,maar voor de 2e x tegen gevallen. Spare ribs waren erg taai,daarbij zat er weinig vlees op.Op de krieltjes zat nog aardig wat zand,waardoor knarsende tanden(schil zit er nog om).Bezorging en verzorging zijn Ok.

Reactie van World of Ribs:Beste klant, wij betreuren ten zeerste dat het u niet bevallen is. wij hebben nog niet mogen vernemen dat de spareribs taai zijn daar wij er extra op letten dat deze goed gegaard zijn, wij zullen dit nogmaals controleren. De krieltjes zijn inderdaad met schil maar worden van te voren goed gewassen.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten,was super mals vlees,en de bezorging perfect en snel

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer hier besteld lekker malse ribs en zeer snel bezorgd. zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittige sweetribs besteld maar er zat weinig tot geen smaak aan en het was totaal niet pittig. Vlees was wel zeer mals. Al eerder andere ribs besteld en die waren wel op smaak. Wederom prima en aardige bezorging.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid viel tegen en daarnaast waren de sweetribs matig gemarineerd. Heb nergens honing kunnen ontdekken. De knoflooksaus en saté saus waren lekker. De bezorging was vroeger dan aangegeven dus dat was fijn.

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was helemaal top, het eten kwam iets vroeger dan afgesproken. Dat kwam mij goed uit en het eten was goed op temperatuur. Mijn bestelling de Tennessee ribs smaakte heerlijk, de ruime portie friet en de salade waren ook super. Echt een aanrader.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond World of Ribs maar eens geprobeerd en dat was een goede keuze. Heerlijke spareribs gehad en de krieltjes uit de oven smaakte verrukkelijk. Zeker vooe herhaling vatbaar. Bezorging was redelijk snel en ook de bezorger was heel klantvriendelijk.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel spareribslijnen geprobeerd in Lelystad. Dit is veruit de beste Spareribszaak van Lelystad. Goed gemarineerd. Supergaar. Het vlees valt bijna van t bot (zoals t hoort). De premiere valt in her niet. Evenals de andere spareribszaken van Lelystad. En nee. Ik ben geen medewerker.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de ribs honey/garlic was wel gaar, maar ontzettend taai en heel veel vet. Ook aan de spicy zat heel veel vet, maar was beter bereid. Ik zal een volgende keer niet meer zo snel bij jullie bestellen. Bezorging was mooi op tijd.

Reactie van World of Ribs:Geachte, onze excuses als onze ribs u niet zijn bevallen. Over het algemeen vindt men onze ribs goed en veel vlees. Wij zullen hier meer acht op slaan, en ervoor zorg dragen dat ze malser zullen zijn.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondertussen al contact gehad met world of ribs was nml niet helemaal tevreden maar word goed opgepakt en daar gaat het tenslotte om

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ik had de Smoked Jalapeno. Lekker mals en prima van smaak. Een flinke beker lekkere verse sla en krieltjes met kaas. De bbq-saus maken ze ook zelf en dat proef je.